Ducem traditia mai departe de peste 100 de ani!

Proconstructim M.I. SRL – o traditie de un secol, pastrata cu mandrie pana in prezent!

De-a lungul anilor, ne-am adaptat continuu tendintelor si tehnologiilor inovative din domeniul constructiilor pentru a raspunde cu profesionalism nevoilor fiecarui client.

Inca din anul 1994, oferim solutii integrale in domeniul constructiilor civile si industriale, constructiilor agrotehnice, amenajari interioarelucrari de reabilitare cladiri, monumente istorice si constructii de poduri si podete in zona Banatului, dar nu numai. In activitatea pe care o desfasuram ne recomanda profesionalismul, siguranta  si nu in ultimul rand, garantia privind respectarea bugetelor  si a termenelor de predare stabilite. 

Experienta noastra in domeniul constructiilor nu se masoara in ani, ci in cele peste cateva mii de lucrari executate cu maiestrie  si in conformitate cu standardele in vigoare. In cei peste 23 de ani de existenta, am executat lucrari de la cele mai simple pana la cele mai complexe, a caror reabilitare implica cunostinta unor tehnici de executie vechi. Am participat si ne-am implicat activ in reabilitarea unor importante biserici devenite monumente istorice din zona Timisului, precum si a unor institutii publice: gradinite, scoli, licee, policlinici si spitale.

Permanent informati cu privire la tehnologiile de ultima generatie din domeniul constructiilor, detinem cunostinte solide cu privire la dozarea si utilizarea materialelor pentru a asigura corectitudinea executiei lucrarii. Astfel, indiferent de serviciul pentru care optati stiti la cine trebuie sa apelati -  Proconstructim M.I. SRL este partenerul de incredere pentru constructii sigure!


 

Ne bazam pe o echipa de profesionistii si pe un portofoliu de furnizori, alaturi de care garantam respectarea cu strictete a termenelor de predare.

Solicita oferta