Oferta Institutii Publice

Compania noastra a mentinut si mentine relatii de colaborare cu institutiile publice oferind servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor de imobile care apartin domeniului public.

 Standardele calitative cu privire la executia lucrarilor din domeniul public devin tot mai riguroase, procesul de selectie in functie de pret si calitate fiind esentiale in  desfasurarea licitatiilor.

Proconstructim M.I. Srl este o companie care poate oferi calitatea si standardele europene cerute de institutiile publice din tara.

Compania este prezenta pe pagina de achizitii publice SEAP/SICAP (e-licitatie.ro) cu denumirea: Proconstrustructim M.I. SRL sau ne puteti cauta in lista de participanti dupa codul unic de inregistrare: RO5542584

Oferta amenajari trotuare din pavele

Nr.crt

Denumire activitate

Unitate de masura

Pret lei fara TVA

Pret lei cu TVA

1.

Pavaj SENINI culoare gri de 6 cm; material+manopera

Mp

107,26

127,64

2.

Pavaj SENINI culoare gri de 8 cm; material +manopera

Mp

120,37

143,24

3.

Bordura beton trafic pietonal

Ml

25,62

30,48

4.

Bordura beton trafic rutier

Ml

51,24

60,96Mentiune: Preturile afisate mai sus includ spartul betoanelor existente la trotuarele vechi, incarcatul si transportul molozului in depozite la o distanta de maxim 5km de la locul santierului, infrastructura din balast compactat de 20cm grosime, folie geotextil, substrat de nisip de 3-4 cm grosime si pavaj marca Senini culoare gri de diferite forme.

Preturile sunt valabile pentru lucrari mai mari de 1000 mp.

Solicita oferta