Pas cu pas ideile tale capata forma!

Constructii civile

Proconstructim M.I. executa constructii civile precum case la rosu si la cheie si constructii socio-culturale. Prioritatea noastra este aceea de a satisface necesitatile si exigentele clientilor nostri. Incepand de la fundatie pana la detaliile de finisaj, oferim posibilitatea de a executa o lucrare dupa un proiect de arhitectura deja intocmit sau suport in vederea intocmirii unui astfel de proiect.

Constructii industriale

Executam diferite tipuri de constructii agrotehnice sau spatii comerciale conform functionalitatii stabilite. De asemenea, efectuam lucrari urbane specializate precum constructii de poduri si podete.

Hale industriale

Realizam hale industriale atat cu structura metalica, cat si cu pereti din beton. Oricare ar fi alegerea pe care o vei face, echipa Proconstructim M.I. iti sta la dispozitie pentru a duce la bun sfarsit lucrarea in conformitate cu domeniul serviciilor care se vor desfasura in incinta. Daca halele cu pereti din beton se remarca prin durabilitate si siguranta, cel mai mare avantaj al halelor cu structura metalica o reprezinta mobilitatea. Acest tip de structura poate fi usor relocata, se construieste cu costuri mici si intr-un interval scurt de timp. De asemenea, prezinta o mare rezistenta la seisme, iar costurile de intretinere sunt reduse.

Spatii comerciale

Proconstructim M.I. tine cont de tipul afacerii tale! Spatiul comercial va fi construit si amenajat eficient pentru optimizarea desfasurarii activitatii propuse si in conformitate cu aceasta. Obiectivul unui astfel de proiect este realizarea unei constructii eficiente atat din punct de vedere al spatiului cat si al cheltuielilor legate de intretinerea acestuia.

Amenajari interioare si exterioare

Echipa noastra iti ofera consultanta si suport pentru a fi avantajos atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al designului dorit. Astfel, dam curs proiectelor deja executate sau venim cu propuneri.

Proconstructim M.I. pune la dispozitie o gama larga de servicii amenajari interioare, precum: tencuieli interioare, decorative, gleturi de incarcare-finisare, termoizolatii, zugraveli, vopsitorie, pardoseli, montaj tamplarie ferestre-usi, parchet, placari gresie-faianta-granit-marmura, pereti rigips, tavane, lambriuri etc.

In seria serviciilor amenajari exterioare echipa noastra realizeaza: produse finite de finisaj precum blaturi de beton, termosistem din polistiren expandat-extrudat, tencuieli decorative de exterior, placari cu piatra naturala, placari ceramice, izolatii termice, fatade, zidarie, finisaje exterioare, tencuieli exterioare, vopseli de exterior, amenajari gradini, montaj pavele, trotuare, alei si platforme din dale de beton, terenuri sintetice.

Lucrari de reabilitare cladiri

Echipa noastra executa lucrari de reabilitare pentru diferite constructii. Printre altele, efectuam reparatii majore, chiar si in cazul cladirilor incendiate, unde fumul si funinginea a patruns in profunzimea tencuielii si a zidariei. Provocarea cea mai mare in aceasta situatie este data de inlaturarea eficienta a mirosului de fum impregnat in peretii cladirii.

Reabilitare monumente istorice

Proconstructim M.I. realizeaza lucrari de consolidare si restaurare pentru monumente istorice si de arhitectura. Efectuam postamente pentru monumente si lucrari de reabilitare de biserici cu arhitectura complexa care se bazeaza pe tehnici de executie vechi. Ne mandrim cu faptul ca unele dintre acestea sunt monumente istorice.

Solicita oferta